Profiteer van onze voorjaarsacties in de maanden april, mei en juni. Kijk op de website onder de knop NIEUWS voor meer informatie.

Sluiten

Een nieuwe Hörmann ThermoSafe voordeur is 3 x voordeel

Een nieuwe Hörmann ThermoSafe voordeur is 3 x voordeel voor u en uw woning

De voordeur en de achterdeur worden vaak vergeten bij woningverbetering  en woning isolatie. Terwijl investeren een nieuwe deur zeker voordelen heeft.

Een mooier aanzicht

De aluminium Thermosafe voordeuren van Hörmann zijn mooi om te zien en daardoor een upgrade voor het aanzien van uw woning. De deuren worden op maat geproduceerd tot 1250 x 2250 mm (hoger is mogelijk) en zijn leverbaar in 12 actiemotieven met en zonder beglazing. Optioneel zijn zijelementen en bovenlichten zodat er een oplossing is voor elke deuropening. Er is keuze uit een veelheid aan handgrepen. De deuren zijn praktisch onderhoudsvrij en er zit 10 jaar garantie op.

Verbetering van isolatiewaarde

Vaak is de hal een koud vertrek in de woning. De ThermoSafe voordeuren hebben een hoge warmte-isolatie. De ThermoSafe deur heeft een Ud-waarde van 0,87 W (m2.K). De deuren zijn uitgevoerd met 3-voudig thermisch isolerende beglazing met veiligheidsglas van buiten voor inbraakbeveiliging en ongevallenbescherming van binnen. Met een ThermoSafe deur verhoogt u het comfort in de hal en in geval van een open trap ook op de bovenverdieping.

Inbraakveilig

De deuren zijn standaard voorzien van RC 3 veiligheidsuitrusting. Het glas aan de buitenzijde is inbraakwerend veiligheidsglas.

Het standaardslot kan worden gewijzigd voor meer veiligheid en/of meer comfort.

Opties zijn o.a. een automatisch slot met elektrische deuropener, een scanoptie zodat de deur kan worden geopend met een vingerafdruk, bediening met een code, bediening met een afstandsbediening of bediening met uw smartphone met bluetooth.

Onze servicemogelijkheden

  • Dé-montage van de oude deur en kozijn

  • Afvoeren van de oude deur en kozijn

  • Plaatsen van een nieuwe dorpel

  • Afwerking aan de binnenzijde

Op de afbeeldingen enkele deuren die we recent hebben geplaatst.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van Van Berkel Deuren B.V.

✅  vrijblijvend advies

✅  totaaloplossing

✅  marktconforme prijs

✅  installatie door vakkundige monteurs

✅  24-uurs storingsdienst staat tot uw beschikking

Ben jij opzoek naar een nieuwe voordeur?

Kom een bezoek brengen aan onze showroom voor deskundig advies. De koffie staat altijd klaar!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then