Profiteer van onze voorjaarsacties in de maanden april, mei en juni. Kijk op de website onder de knop NIEUWS voor meer informatie.

Sluiten

Van Berkel Deuren helpt u uit de brand.

Een noodstroomvoorziening kan voorkomen dat u voor lastige situaties komt te staan.

Soms is bij garagedeuren of rolhekken de handbediening onbereikbaar. Gevolg is dat bij stroomuitval voertuigen niet in- en uit kunnen rijden of in geval de deur/ poort open staat deze niet gesloten kan worden en een onveilige situatie ontstaat omdat uw parkeervoorziening voor iedereen vrij te betreden is. De oplossing hiervoor is een noodstroomvoorziening.

Recent hebben we een noodstroomvoorziening geplaatst op een rolhek van een parkeerdek boven Winkelcentrum Malden. Het was een extra uitdaging om een passende oplossing te vinden in verband met de beperkte beschikbare ruimte omdat het rolhek tijdens de bouw tussen 2 muren is geplaatst. We hebben een nieuwe 220V frequentie-gestuurde motor geplaatst met een noodvoeding.

In geval van uitval van de netstroom wordt de voeding van de motor automatisch overgenomen door de noodvoeding en zodra de netstroom weer beschikbaar is wordt weer automatisch teruggeschakeld. De gebruiker merkt er niets van. De noodvoeding bestaat uit een accu met software die is aangesloten op de netstroom. De accu wordt continue op de juiste spanning gehouden waardoor steeds de maximale capaciteit beschikbaar is. De capaciteit van de noodvoeding is voldoende om het rolhek 10 tot 15 keer te openen en te sluiten. In geval van langdurige stroomuitval is het advies om het rolhek handmatig open te zetten om te voorkomen dat de accu leeg raakt en het rolhek bv. ’s nachts niet meer gesloten kan worden.

Dit slimme systeem is ook veiliger. Het controleert namelijk bij elke open-dichtbeweging of de beveiliging in de deurrubber, die aan de onderzijde is gemonteerd, nog goed werkt. Toch goed om te weten voordat je er met je auto onderdoor rijdt.

Wilt u meer weten of dit soort toepassingen neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

Voordelen Van Berkel Deuren B.V.

✅  vrijblijvend advies

✅  totaaloplossing

✅  marktconforme prijs

✅  installatie door vakkundige monteurs

✅  24-uurs storingsdienst staat tot uw beschikking

Neem contact op met verkoop

Kom eens langs in onze showroom in Cuijk en maak gebruik van het deskundige advies van onze verkopers

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then