Onze showrooms zijn weer open volgens onze reguliere openingstijden.

Sluiten

Van Berkel Deuren vestiging Haelen is een succes.

Een klein jaar geleden is, vanwege de coronamaatregelen, de vestiging van Van Berkel Deuren in Haelen met stille trom geopend.

Eigenaar Pieter van Berkel had de ambitie om de verkoop minimaal de eerste 6 maanden zelf te doen om de mensen en het gebied wat beter te leren kennen.

Al snel werd hij ingehaald door deze ambitie. Want ondanks de coronaperikelen wisten en weten de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe garagedeur of voordeur Van Berkel Deuren in Haelen goed te vinden. De verkoop gaat voorspoedig en de klanten zijn erg tevreden.

Hieruit blijkt duidelijk dat er behoefte is aan een actieve leverancier van Hörmann garagedeuren en voordeuren in de regio Leudal en omstreken.

Om de klanten toch op de vertrouwde manier te kunnen blijven bedienen is Pieter snel op zoek gegaan naar een verkoopmedewerker die feeling heeft met het werkgebied.

Al snel kwam hij in contact met Rob van Tulden.

Rob is praktisch zijn hele werkzame leven al actief in de deurenbranche en heeft zelfs een periode bij Hörmann Nederland gewerkt als accountmanager.

Na een paar informele gesprekken was al snel duidelijk dat Rob de juiste man is voor de verkoop bij de vestiging Haelen.

Naast verkoop en acquisitie verzorgt Rob ook inmetingen van nieuwe deuren bij de klanten thuis en kan indien nodig zelf een kleine reparatie uitvoeren of storing verhelpen.

Rob is geboren in Heerlen en woont nu met zijn gezin in Brunssum. Door zijn kennis van de Limburgse taal en zijn ervaring is hij een prettige gesprekspartner voor de klanten.

 

Van Berkel Deuren heeft 8 medewerkers in dienst en levert en monteert alle producten van Hörmann, van een garagedeur voor een woning tot complete laad- en lossystemen voor de industrie. Van Berkel Deuren is voor Hörmann Nederland een belangrijke partner in Zuid- Nederland. De showroom aan de Napoleonsweg 132 in Haelen is up-to-date ingericht zodat de klanten goed kunnen worden geïnformeerd over de technische mogelijkheden en de uitstraling van onze producten. 

De openingstijden van de vestiging Haelen zijn:

·      Maandag, woensdag en donderdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

·      Vrijdag: 10.00 uur tot 19.00 uur

·      Zaterdag: 09.00 uur tot 12.00 uur

·      Buiten deze tijden is de showroom op afspraak geopend.

 

Naast verkoop en montage is van Berkel Deuren B.V. ook het juiste adres voor onderhoudswerkzaamheden en levering van onderdelen voor alle merken kanteldeuren, sectionaal-deuren en industriële laad-lossystemen.

Voor spoedeisende storingen buiten normale werktijden staat een eigen storingsdienst paraat.

Voordelen Van Berkel Deuren B.V.

✅  vrijblijvend advies

✅  totaaloplossing

✅  marktconforme prijs

✅  installatie door vakkundige monteurs

✅  24-uurs storingsdienst staat tot uw beschikking

Neem contact op met Rob

Kom eens langs in onze showroom in Haelen en maak gebruik van het deskundige advies van Rob!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then