Profiteer van onze voorjaarsacties in de maanden april, mei en juni. Kijk op de website onder de knop NIEUWS voor meer informatie.

Sluiten

Van Berkel Deuren vestiging Haelen is een succes.

Medio 2020 is, vanwege de coronamaatregelen, de vestiging van Van Berkel Deuren in Haelen met stille trom geopend. Eigenaar Pieter van Berkel had de ambitie om de verkoop minimaal de eerste 6 maanden zelf te doen om de mensen en het gebied wat beter te leren kennen. Al snel werd hij ingehaald door deze ambitie. Want ondanks de coronaperikelen wisten en weten de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe garagedeur of voordeur Van Berkel Deuren in Haelen goed te vinden. De verkoop gaat voorspoedig en de klanten zijn erg tevreden.Hieruit blijkt duidelijk dat er behoefte is aan een actieve leverancier van Hörmann garagedeuren en voordeuren in de regio Leudal en omstreken. Om de klanten toch op de vertrouwde manier te kunnen blijven bedienen is Pieter snel op zoek gegaan naar een verkoopmedewerker die feeling heeft met het werkgebied. Al snel kwam hij in contact met Rob van Tulden. Rob heeft na een half jaar weer afscheid genomen omdat hij zijn beide banen niet kon combineren. Terug bij af dus. Pieter bemand de showroom in Haelen weer zelf en Jeroen, de binnendienstmedewerker in Cuijk verzorgt meer inmetingen, indien nodig ook in het werkgebied van de vestiging Haelen.

Van Berkel Deuren heeft 5 vaste medewerkers in dienst en levert en monteert alle producten van Hörmann, van een garagedeur voor een woning tot complete laad- en lossystemen voor de industrie. Het montageteam kan, indien nodig worden uitgebreid met 2 vaste externe monteurs. Van Berkel Deuren is voor Hörmann Nederland een belangrijke partner in Zuid- Nederland. De showroom aan de Napoleonsweg 132 in Haelen (gemeente Nunhem) is up-to-date ingericht zodat de klanten goed kunnen worden geïnformeerd over de technische mogelijkheden en de uitstraling van onze producten.

De openingstijden van de vestiging Haelen zijn:

  • Maandag, dinsdag: Gesloten

  • Woensdag: Op afspraak

  • Donderdag en vrijdag: 13:00 – 17:00

  • Zaterdag: 09.00 uur tot 12.00 uur (alleen in de evenweeknummers)

  • Zondag: Gesloten

Buiten deze tijden is de showroom op afspraak geopend.

Naast verkoop en montage is van Berkel Deuren B.V. ook het juiste adres voor onderhoudswerkzaamheden en levering van onderdelen voor alle merken kanteldeuren, sectionaal-deuren en industriële laad-lossystemen.

Voor spoedeisende storingen buiten normale werktijden staat een eigen storingsdienst paraat

Voordelen Van Berkel Deuren B.V.

✅  vrijblijvend advies

✅  totaaloplossing

✅  marktconforme prijs

✅  installatie door vakkundige monteurs

✅  24-uurs storingsdienst staat tot uw beschikking

Neem contact op met verkoop

Kom eens langs in onze showroom in Haelen en maak gebruik van het deskundige advies van onze verkopers

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then