Al onze activiteiten gaan ondanks de coronacrisis gewoon door en waar mogelijk worden afgesproken werkzaamheden door de monteurs uitgevoerd. Onze showroom is tot nader order alleen op afspraak open. Via telefoon 0485 – 361121 en mail info@vanberkeldeuren.nl zijn we normaal bereikbaar. Bent u verkouden of niet helemaal fit maak dan een afspraak voor een later tijdstip om onze showroom te bezoeken. Dank voor uw begrip.

Service

Regelmatig vakkundig onderhoud voorkomt onnodige storingen en kosten

Regelmatig vakkundig onderhoud voorkomt onnodige storingen en kosten.

Bedrijfsdeuren en parkeergaragedeuren dienen conform de voorschriften van de arbeidsinspectie minimaal één maal per jaar een onderhoudsbeurt te krijgen en ook is een jaarlijkse keuring verplicht.

Storingen komen voor u altijd ongelegen.

Wij hebben vakkundige monteurs in dienst voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud en keuringen aan alle merken deuren.

Om storingen snel en adequaat op te lossen hebben we een uitgebreid assortiment onderdelen op voorraad.

Met een onderhoudscontract ontzorgen wij u. Wij zorgen dat de onderhoudsbeurten en keuringen conform afspraak tijdig worden uitgevoerd. Voordeel van een onderhoudscontract is bovendien dat u gebruik kunt maken van onze 24 uurs storingsdienst en u krijgt korting op onderdelen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then