Wij zijn op zoek naar een VERKOPER (fulltime-parttime) en een ALLROUND MONTEUR (fulltime-parttime) voor de vestiging Haelen. Een combinatie van beide functies is ook mogelijk. Interesse: stuur een mail naar info@vanberkeldeuren.nl en wij nemen contact met je op.

Sluiten

Nieuws

Wij hebben altijd een passende oplossing! Bekijk onze projecten en maatwerkoplossingen.

Van Berkel Deuren helpt u uit de brand.

Soms komt u plotseling ongewenst voor lastige situaties te staan. Van Berkel Deuren kan u helpen om dit te voorkomen, door het plaatsen van een noodstroomvoorziening kunt u zelfs bij stroomuitval gebruik maken van uw deur.

Lees meer

Wij zorgen voor de barbecue!

Bestel voor 31 juli a.s. bij ons een voordeur, garagedeur of veranda en je ontvangt een cadeaubon voor een bbq pakket én je maakt kans op een Weber barbecue.

Lees meer

Van Berkel Deuren vestiging Haelen is een succes.

Medio 2020 is, vanwege de coronamaatregelen, de vestiging van Van Berkel Deuren in Haelen met stille trom geopend.

Lees meer

Steenmarters een ware plaag voor auto-eigenaren

Steenmarters zijn een ware plaag in parkeergarages. Ze kunnen er meestal eenvoudig binnenkomen en ongestoord de bedrading van auto’s aanvreten. De herstelkosten zijn hoog en het ongemak voor de eigenaar van de auto groot. Kosten kunnen vaak niet worden verhaald op een verzekering.

Lees meer

Een nieuwe Hörmann ThermoSafe voordeur is 3 x voordeel

De voordeur en de achterdeur worden vaak vergeten bij woningverbetering en woning isolatie. Terwijl investeren een nieuwe deur zeker voordelen heeft.

Lees meer
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then