Profiteer van onze voorjaarsacties in de maanden april, mei en juni. Kijk op de website onder de knop NIEUWS voor meer informatie.

Sluiten

Over ons

Eigenaar Pieter van Berkel zit inmiddels ruim 20 jaar in het vak. Na een aantal jaren als monteur in loondienst te hebben gewerkt is hij in 2005 als ondernemer gestart. In het begin vanuit een werkplaats in zijn woonplaats Oeffelt en snel daarna naar een vestiging met en showroom in Cuijk. In 2020 is een tweede vestiging geopend in Haelen en voor 2023 staat nieuwbouw in Cuijk op de planning.

Het team van Van Berkel Deuren bestaat uit 5 vaste medewerkers dat als het nodig is wordt versterkt met 2 vaste externe monteurs. De binnendienstmedewerkers zijn verantwoordelijk voor verkoop, planning en administratie. Pieter is voornamelijk bezig met managementtaken, projectbegeleiding en verkoopondersteuning. Als het kan werkt hij ook nog graag mee in de montage wat door veel klanten zeer wordt gewaardeerd.

Van Berkel Deuren is voor Hörmann Nederland een belangrijke partner in Zuid- Nederland. Het werkgebied strekt zich uit van Arnhem tot Maastricht en naar het westen tot West-Brabant. Levering en montage van met gevelmateriaal beklede garagedeuren wordt verzorgd in heel Nederland.

Aan de Lange Beijerd 3 in Cuijk en aan de Napoleonsweg 132 in Haelen (gemeente Nunhem) hebben we up-to-date showrooms waarin alle gangbare modellen uit het Hörmann assortiment, zoals sectionaal garagedeuren, voordeuren, deur- en hekwerkaandrijvingen en openslaande deuren, staan opgesteld. U wordt in de showroom geholpen door ervaren en goed opgeleide adviseurs. Montage wordt uitgevoerd door vakkundige medewerkers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Hörmann assortiment. Wij hebben een project dus van A tot Z in eigen hand en het ontzorgen van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Naast verkoop en montage is van Berkel Deuren B.V. ook het juiste adres voor onderhoudswerkzaamheden en levering van onderdelen voor o.a. Hörmann producten zoals kanteldeuren, sectionaaldeuren en voordeuren. Voor spoedeisende storingen buiten normale werktijden hebben we een eigen storingsdienst paraat.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom. Wij staan voor u klaar.

De zekerheden van Van Berkel Deuren B.V.

  • een deskundig advies

  • een gespecificeerde offerte 

  • een scherpe markconforme prijs

  • vakkundige montage door goed opgeleide medewerkers

  • goede service en nazorg

  • afspraak = afspraak

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then